(video) BCS, întrebat din nou, despre atitudinea față de războiul din Ucraina. Batrîncea: „Văd că din nou o căutați. E o dramă și ne dorim pace”
Deputații din opoziție, din nou, au fost întrebați despre războiul din Ucraina. „Zeci de mii de civili au fost uciși de armata putinistă, a fost distrusă infrastructură, blocuri locative, rețeaua de electricitate cu intenția de a lăsa oamenii în beznă. Ce atitudine aveți dvs. față de atacul criminal a Rusiei asupra Ucrainei?”, a întrebat deputatul PAS. Vlad Batrîncea a venit cu replică.
Foto: colaj

„Văd că o căutați din nou în sesiune. Stimate coleg, dacă ați ajuns în Parlament vă sugerez să faceți cunoștință cu regulament. Atunci când eu cu colegii mei și cu administrația locală pe care dvs în Ungheni o atacați josnic, noi am primit sute de mii de refugiați, și am îndeplinit cu brio o misiune umanitară cât voi erați pe Facebook.

Moldova e țară neutră și dorim să păstrăm pacea. E o dramă în Ucraina și noi ne dorim pace și dialog cât mai repede și mai puține provocări. Nu mai faceți propagandă pe acest subiect deosebit de sensibil”, a spus deputatul BCS.





Pub