Un nou eșec al Barcelonei în fața călăului Bayern: Catalanii au ratat impardonabil și au greșit flagrant în defensivă

Presa internațională a subliniat ineficiența Barcelonei pe terenul lui Bayern, în meciul pierdut de catalani cu 2-0 la Munchen, scrie presa română.

Foto: digisport.ro

„“Barca își îmbunătățește imaginea, dar pierde din nou la Munchen”, a titrat cotidianul catalan Sport, după ce FC Barcelona a pierdut un nou duel împotriva lui Bayern, scor 0-2, în etapa a grupei C din Champions League.

În cronica partidei, cei de la Sport au continuat: “Această Barca nu este cea din ultimii ani. Acea echipă tristă care a ieșit învinsă de pe Allianz în urmă cu un an s-a transformat într-un grup care poate concura cu oricine”.

Jurnaliștii catalani au insistat și asupra faptului că eșecul Barcei a fost posibil pentru că Robert Lewandowski, la întoarcerea în ceea ce i-a fost acasă timp de opt sezoane, nu a reușit în ceea ce știe să facă cel mai bine, să înscrie goluri.

„Barça și Lewandowski au grațiat-o pe Bayern în prima repriză, iar germanii au profitat de asta în a doua pentru a le reaminte jucătorilor blaugrana că încă sunt bestia lor neagră”, a fost finalul cronicii din Sport.


Pub