În această toamnă alege Fibră 100% de la Orange, care vine la pachet cu mai multe beneficii

Orange, operatorul mobil #1 din Moldova, care oferă servicii voce și date mobile, Internet prin fibră și servicii TV, toate sub același brand, și-a lansat ofertele de toamnă. Astfel, clienții obțin noi beneficii la conectare, echipament de ultimă generație pentru Internet și televiziune și cea mai bogată ofertă de conținut TV.

Foto: Orange Moldova

Cu noua ofertă, clienții care conectează Fibră + TV Acasă de la Orange își pot alege beneficiul dorit, între un smartphone Samsung Galaxy A03 Core la doar 1 leu sau 1200 lei reducere la factură, adică o reducere de 50 lei pe lună pentru o perioadă de doi ani.

Mai mult, clienții care sunt convergenți, adică au servicii fixe și mobile de la Orange pe același cont, primesc și beneficii LOVE pe numărul mobil, și anume, de două ori mai mult Internet gratuit și până la 100 lei reducere lunară la plata Abonamentului. Detalii pe www.orange.md/Love

Acum, locuitorii din Chișinău și suburbiile sale, precum și cei din Bălți, Ialoveni, Cahul, Orhei și Strășeni se pot bucura de conexiune 100% Fibră, cu super viteză și echipament avansat pentru cea mai bună acoperire Wi-Fi.


Mai multe beneficii și pentru serviciile TV

Noua ofertă aduce clienților și cea mai tare experiență de televiziune și divertisment, cu o grilă TV extinsă de 180 de canale, dintre care 99 în format HD și unul în 4K. Utilizatorii care optează pentru Fibră + TV Acasă de la Orange pot viziona cele mai apreciate filme și seriale direct din confortul propriei locuințe, având acces la HBO și CINEMAX, zeci de canale cu filme, sport și conținut dedicat copiilor.

Mai nou, clienții pot alege echipamentul Orange TV Box 4K pentru o nouă experiență de utilizare a serviciilor TV și de divertisment. Astfel, ei se pot bucura de:

  • serviciul Pauză/Reluare pentru peste 120 canale TV,
  • o telecomandă universală și schimbarea instant a canalelor TV,
  • Android TV și o experiență unificată pentru televiziune și aplicațiile îndrăgite,
  • peste 5000 de aplicații disponibile în Google Play pentru acces la filme, programe TV, cărți și cele mai distractive jocuri.

Află mai multe detalii despre noul Orange TV Box 4K pe orange.md


Despre Orange Moldova:

Orange Moldova este parte din Grupul Orange, unul dintre cei mai importanți operatori de telecomunicații din lume, cu peste 271 milioane de clienți pe cinci continente. În prezent, peste 2,6 milioane de clienți sunt conectați la rețeaua și serviciile companiei, în care activează o echipă de peste 1300 de angajați. Orange Moldova deține cea mai extinsă și performantă rețea 3G+ și 4G, dar și 2 premiere mondiale: HD Voice și HD Voice International. Serviciile sale pot fi accesate pe teritoriul întregii țări prin intermediul rețelei de peste 3600 puncte de vânzare.

Recunoscută drept lider în inovații, Orange deține unul dintre cele mai mari hub-uri IT din țară – Orange Systems, care este al doilea angajator pe piața de tehnologii informaționale din Moldova. În 2019, brandul Orange a evoluat pentru a răspunde noii sale strategii la nivel de Grup, Engage 2025, care este ghidat de responsabilitatea socială și de mediu.

Mai multe detalii despre produsele și serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.md


// console.log('no ads situation')