Unul a ajuns în spital, iar altul - pe mâna poliției. Un conflict între doi amici s-a transformat în bătaie cu înjughieri

Un bărbat a ajuns la spital, după un conflict iscat între el și un cunoscut de al său, care i-a aplicat câteva lovituri cu un obiect ascuțit. Informația a fost confirmată, pentru UNIMEDIA, de ofițera de presă a IP Soroca, Svetlana Talpă.

Foto: UNIMEDIA

La 13 septembrie, în jurul orei 14:00, poliția din Soroca a fost sesizată telefonic despre un conflict între doi bărbați, soldat cu rănirea unuia dintre ei. Din cercetările preliminare la fața locului, polițiștii au stabilit că între cei doi bărbați, de 42 și 31 ani, ambii locuitori ai raionului Soroca, aflându-se în extravilanul satului Hristici, s-a iscat un conflict, care a trecut în altercații fizice.

Ulterior, bărbatul de 42 de ani având la sine un obiect ascuțit, ar fi încercat să-i aplice lovituri tânărului de 31 de ani. Drept urmare a altercațiilor, tânărul ar fi preluat obiectul ascuțit și i-ar fi aplicat bărbatului de 42 de ani câteva lovituri în diferite regiuni ale corpului, astfel pricinuindu-i plăgi penetrante în regiunea spatelui și abdomenului.

Victima de 42 de ani a fost transportată la Spitalul Raional Soroca, pentru îngrijiri medicale.

Persoana bănuită de 31 de ani a fost reținută pentru 72 de ore. În scopul stabilirii gravității și mecanismului formării leziunilor corporale la partea vătămată, va fi efectuată o expertiză medico-legală.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și luarea unei decizii legale în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.


Pub