Ultima oră! Cristiano Ronaldo, în drum spre Chișinău. Manchester United aterizează după orele 18:00

Manchester United a publicat componența echipei care va veni la Chișinău pentru meciul cu Sheriff Tiraspol din Europa League, printre jucători se numără și unul dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile, Cristiano Ronaldo.

Foto: Photo by Alex Pantling

Aceștia sunt jucătorii convocați pentru deplasarea de la Chișinău:

Portari: De Gea, Heaton, Vitek Fundași: Lindelof, Maguire, Martinez, Malacia, Varane, Dalot, Shaw Mijlocași: Fernandes, Eriksen, Fred, Casemiro, McTominay, Iqbal

Atacanți: Ronaldo, Antony, Sancho, Elanga, Garnacho, McNeill.

Campioana Moldovei a fost repartizată în grupa E alături de Manchester United (Anglia), Real Sociedad (Spania) și Omonoia (Cipru) în urma tragerii la sorții, care a avut loc la Istambul în luna august 2022.

Câștigătorii grupelor se califică direct în optimile de finală ale competiției. Echipele clasate pe locul secund vor avansa în faza play-off, unde se vor confrunta cu una dintre cele opt echipe care vin din UEFA Champions League, terminând pe locul trei în grupele lor.

Totodată, formațiile clasate pe locul trei vor accede în play-off-ul UEFA Europa Conference League, unde se vor înfrunta cu cluburile de poziția secundă din acea competiție.

Vă reamintim, Sheriff a jucat de 4 ori în grupele Ligii Europei, în edițiile 2009/10, 2010/11, 2013/14 și 2017/18, iar în stagiunea trecută s-a calificat în premieră în primăvara europeană, după un parcurs de senzație în Liga Campionilor.

În cele 4 participări în faza grupelor Europa League, Sheriff a învins formații cunoscute ca Twente Olanda, Dinamo Kiev (Ucraina) sau Lokomotiv Moscova (Rusia).

Până acum Sheriff a disputat 53 de meciui în Cupa UEFA / Liga Europei. Sheriff a obținut 10 de victorii și 24 remize, iar în 19 de partide a fost învins. Golaveraj 34-51.


Pub