Ceban anunță că MAN a fost înregistrat, în pofida unor „binevoitori” care au vrut să-i împiedice

Primarul capitalei, Ion Ceban, anunță că Partidul Politic Mișcarea Alternativa Națională a fost înregistrat ca și denumire. Asta în pofida unor „binevoitori” care au dorit să împiedice acest fapt. „În prezent lucrăm la aspectele tehnice de înregistrare a MAN”, a precizat Ceban.

Foto: colaj

„Recent, Partidul Politic Mișcarea Alternativa Națională a fost înregistrat ca și denumire.
Sigur că au fost și dintre cei „binevoitori” care au dorit să împiedice acest fapt.

În prezent lucrăm la aspectele tehnice de înregistrare a MAN.
Vă vom ține la curent cu toate informațiile și pe toți cei interesați suntem gata să-i implicăm în constituirea Partidului.

Paralel, în Chișinău lucrările continuă în același ritm și cu același randament.
Continuăm să muncim”, a scris Ceban, pe Facebook.

Primarul capitalei, Ion Ceban, a anunțat pe 23 august 2022 că a decis să creeze Partidul Mișcarea Alternativa Națională, care va pleda pentru integrare europeană.

Președintele de onoare al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, din care a făcut parte și primarul capitalei, a oferit un comentariu la solicitarea UNIMEDIA, după anunțul lui Ion Ceban de creare a Partidului Mișcarea Alternativa Națională. „Suntem și noi curioși să înțelegem ce s-a întâmplat între timp cu dânsul și ce politică va promova”, a declarat Igor Dodon.

Ceban a devenit primar de Chișinău, fiind membru PSRM. Ulterior, acesta și-a suspendat calitatea de membru al formațiunii, declarând că vrea să fie „un primar apolitic, al tuturor”. În cadrul prezidențialelor din 2020, Ion Ceban și-a luat concediu pentru a se implica în campania electorală în sprijinul lui Igor Dodon.


Pub