Îți place să faci fotografii? Atunci participă la concursul european cu tematică feroviară și câștigă 200 de euro

ipiccy_image (60)
Foto: colaj diez.md

Comunitatea Căilor Ferate și a Companiilor de Infrastructură din Europa (CER) lansează cea de-a șasea ediție a „Concursului de Fotografie Aline Bastin”. Tematica din acest an este „Explorarea Europei: descoperirea continentului cu trenul în Anul European al Tineretului”.

Astfel, toți doritorii pot imortaliza cele mai frumoase imagini cu trenuri, gări feroviare sau oameni care călătoresc cu trenul și vor primi un premiu de 200 de euro.

Un mic indiciu! Puteți începe cu Gara Feroviară din Chișinău.

De asemenea, pe lângă premiul bănesc, fiecare câștigător al concursului din acest an va primi gratuit un „Global Interrail Pass” – abonament de călătorie cu trenul prin Europa valabil pentru cinci zile de călătorie în clasa a 2-a de confort pentru termen de o lună.

Concursul este deschis membrilor CER și tuturor rezidenților celor 28 de state membre ale Uniunii Europene printre care se numără și Republica Moldova, Muntenegru, Albania, Bosnia-Herțegovina, Serbia, Elveția, Norvegia, Turcia, Ucraina și Regatul Unit.

Fotografiile trimise la concurs trebuie să fie realizate doar în aceste țări.

Imaginile cu rezoluție înaltă (preferabil într-un format orizontal) trebui depuse în format electronic, înainte de data de 7 octombrie 2022, la poșta electronică – contact(at)cer.be.

Mai multe informații despre regulile concursului găsiți aici, iar pentru a vedea fotografiile câștigătoare din ediția anterioară a concursului accesați această pagină.  

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente