Echipa #diez îți recomandă o listă diversă cu evenimente interesante la care poți merge joi, 15 septembrie

evenimente
Foto: Kelsey Chance

O zi de joi trebuie terminată cu gust, la fel ca și alte zile din săptămână deoarece viața trebuie trăită din plin. Pentru a vă oferi un pic de plăcere și entuziasm în timpul zilelor de lucru, vă recomandăm cinci evenimente unde puteți pleca pentru a petrece frumos timpul.

Spectacolul „SONATA LUNII”

SONATA LUNII este un spectacol inspirat din filmul ,,Dineu cu vecinii de sus” și adaptat pe scena de la Teatru Geneza Art de către regizoarea Daniela Burlaca. Este o poveste cu patru personaje multiplicate care reprezintă vecinii de jos și cei de sus. Vecinii de jos sunt împreună de mulți ani. Abia dacă se mai privesc, iar certurile au devenit o constantă în relaţia lor. Într-o seară de vineri, vecinii de sus, puțin mai tineri decât ei, vor veni în ospeție. Ce nu ştiu gazdele este că această seară se va transforma pe neaşteptate într-o orchestră de emoții neacordate.  

Spectacolul va începe la ora 19.00, iar biletele pot fi procurate pe iTicket.

Sursă foto: Facebook/Teatrul Geneza Art

Premiera spectacolul „CAPCANA”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Chișinău vă invită mâine, începând cu ora 18.30, la premiera spectacolului „Capcana” care se va desfășura în cadrul Reuniunii Teatrelor Naționale Românești, ediția a VII-a. Acesta va fi un spectacol în regia lui Petru Hadârcă, după „Fuga” de Mihail Bulgakov.

Biletele pot fi procurate aici.

Sursă foto: Facebook/Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Chișinău

Expoziție „Bestiarul lui Lem ilustrat de Mróz” 

Muzeul Național de Istorie a Moldovei vernisează mâine, 25 august, începând cu ora 10.00, expoziția „Bestiarul lui Lem ilustrat de Mróz”, realizată de profesorul Janusz Górski de la Academia de Arte Frumoase din Gdańsk. Aceasta pune în legătură ilustrații semnate de Daniel Mróz cu fragmente din proza lui Stanisław Lem, prezentându-le publicului larg prin intermediul imaginilor realizate de artist.

Intrare liberă.

Sursă foto: Facebook/Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei


Filmul „Bilet pentru paradis”

Rețeaua de cinematografe Cineplex vă invită să urmăriți povestea unui cuplu divorțat care pleacă spre Bali pentru a-și împiedica fiica să facă greșeala pe care ei cred că au făcut-o cu 25 de ani în urmă. În rolurile principale: George Clooney și Julia Roberts.

Rezervarea biletelor și consultarea programului de derulare a filmului pot fi găsite aici.

Sursă foto: Facebook/Cineplex Moldova

Expoziția „Promotori ai identității și valorilor naționale”

În perioada 27 august-30 septembrie 2022, Muzeul Național de Istorie desfășoară expoziția „Promotori ai identității și valorilor naționale”. Aceasta poate fi vizitată în holul principal de la etaj a muzeului. Expoziția reunește un set de fotografii și piese etnografice precum cămăși tradiționale, marame sau brâie, din colecțiile muzeului și imagini fotografice ale unor cămăși tradiționale pentru femei, bărbați și copii, realizate de către membrii comunității „Șezătoarea Basarabiei” care întrunește oameni de diferite profesii. 

Adresa: strada 31 August 1989, 121A.

Sursă foto: Facebook/Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente