(video) Moldova Business Week 2022. Descoperă climatul de afaceri din țară și oportunitățile de investiții

P1027965.00_04_35_42.Still001

Moldova Business Week 2022, cel mai important eveniment economic de promovare a țării, revine cu cea de-a VIII-a ediție. Genericul forumului din acest an face referire la Moldova drept destinație de relocare a afacerilor și soluție pentru lanțul de aprovizionare regională.

Agenda evenimentului a fost prezentată în cadrul unei conferințe de presă de către directorul general al Agenției de Investiții. Numit recent la șefia instituției, Marin Ciobanu are studii de masterat, doctorat și postdoctorat în economie, business, inginerie și management în Moldova și Germania, iar în ultimii zece ani a activat în calitate de administrator al Zonei Economice Libere din Bălți.

Mai multe detalii vedeți în clipul video.

https://www.youtube.com/watch?v=onBBNP4t5nU&ab_channel=%23diez

Forumul se va desfășura în perioada 15-16 septembrie la Chișinău. În cadrul evenimentului își dau întâlnire pe aceeași platformă oficiali europeni și guvernamentali, lideri vizionari, investitori, precum și reprezentanți ai comunității de afaceri locale.


#diez este partenerul evenimentului Moldova Business Week 2022. Moldova Business Week 2022 este principalul eveniment organizat în sprijinul promovării climatului investițional. Ediția 2022 se desfășoară în data de 15-16 septembrie 2022, cu genericul „Moldova – destinație de relocare și soluție pentru lanțul de aprovizionare regională”. Moldova Business Week 2022 va oferi noi perspective a modului în care țara noastră poate depăși așteptările investitorilor prin promovarea unor politici personalizate menite să sprijine investitorii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente