Zi cu număr ghinionist și sub semnul geloziei! Află ce-ți prezic astrele

Astrologii anunţă o zi sub semnul geloziei. Clipele de neuitat par de domeniul trecutului pentru o zodie. Face o scenă din senin şi are tendinţa să controloze fiecare pas al persoanei iubite, potrivit observatornews.ro.

Foto: Horoscop

Horoscop 13 septembrie 2022 Berbec

Berbecii au parte de clipe de neuitat alături de persoana iubită. Vă simţiţi la fel de îndrăgostiţi ca în prima zi. Nu la fel de roz stau lucrurile pe plan profesional. Promovarea pe care o aşteptaţi de ceva vreme îşi face cu greu apariţia. Nu disperaţi!

Horoscop 13 septembrie 2022 Taur

Taurii sunt puşi pe fapte mari când vine vorba de bani, mai ales că vor avea parte de un câştig spontan. Mare grijă când vine vorba de interacţiunea cu o femeie. Nu este tocmai bine intenţionată, iar asta se simte. Încercaţi să rămâneţi o persoană neutră!

Horoscop 13 septembrie 2022 Gemeni

Gemenii sunt inutil de geloşi şi au adevărate izbucniri atunci când lucrurile nu merg conform planului. Nervii şi irascibilitatea nu fac casă bună. Cei dragi se simt respinşi, au senzaţia că greşesc constant. Nativii trebuie să găsească starea de echilibru după care tânjesc de ceva vreme.

Horoscop 13 septembrie 2022 Rac

Conectarea cu comunitatea ta vă va aduce stabilitate în inima voastră, pe măsură ce luna intră în Taur și în casa voastră solară a unsprezecea. Aceste vibrații vor încuraja interacțiunile cu lumea reală, scoțând extravertitul care trăiește în voi. Nu vă fie teamă să începeți conversații cu colegii sau cu străinii pe care îi întâlniți pe stradă, pentru că sufletul vostru caută companie. Cu toate acestea, este important să nu exagerați.

Horoscop 13 septembrie 2022 Leu

Dați-vă timp pentru a aprecia călătoria voastră profesională până în acest moment, în timp ce luna se strecoară în Taur și în casa voastră solară a zecea. Această mișcare este perfectă pentru a vă vedea viitorul cu mai multă claritate și să meditați cum at putea să arate următoarele voastre obiective. Cu toate acestea, va fi important să fiți flexibil în planurile voastre, mai ales când Luna formează un aspect dezechilibrat pentru Mercur. Acest climat cosmic ar putea duce la apariția unor probleme fără precedent, deși gândirea excesivă a situației vă va pune piedici ca să ajungeți în top.

Horoscop 13 septembrie 2022 Fecioară

Fiți recunoscători pentru ceea ce aveți, în timp ce Luna își face drum în Taur și în sectorul hărții voastre care guvernează spiritualitatea. Recunoștința și manifestarea vor merge mână în mână acum, așa că asigurați-vă că îi mulțumiți celeilalte jumătăți pentru tot ce aveți, înainte de a cere mai mult. Semnele și sincronicitățile vă pot ajuta să vă ghidați către viitor, deși ar trebui, de asemenea, să țineți ochii deschiși. Un aspect dezechilibrat între Lună și Mercur v-ar putea face să pierdeți din vedere frumusețea care vă înconjoară.

Horoscop 13 septembrie 2022 Balanţă

Ceva ce ai fi vrut să păstrezi între tine și câțiva prieteni de încredere ar putea ajunge la urechile oamenilor greșiți. Te-ai putea simți frustrat și chiar trădat, dar nu e cazul să te răzbuni pe cei apropiați.

Horoscop 13 septembrie 2022 Scorpion

Există riscul să te simți din ce în ce mai obosit la muncă și chiar să ajungi la concluzia că colegii de muncă profită de bunăvoința ta. Acest lucru te poate determina să faci anumite schimbări pe plan personal și chiar profesional.

Horoscop 13 septembrie 2022 Săgetător

Viața de familie sau alături de partener poate fi stresantă astăzi și s-ar putea să ai nevoie de puțin timp pentru tine. E recomandat să te gândești mai bine la poziția ta, dar să nu iei decizii radicale. Așteaptă câteva zile înainte de a acționa.

Horoscop 13 septembrie 2022 Capricorn

Nativii zodiei Capricorn ar trebui să fie mai atenți cu persoana iubită, să le arate iubirea și cât de mult înseamnă pentru ei. Acești nativi știu să impresioneze prin naturalețe și spontaneitate, astfel că ziua va fi una plină de surprize frumoase, care le vor aduce multă bucurie.

Horoscop 13 septembrie 2022 Vărsător

Vărsătorii sunt sfătuiți să ceară sfaturi altor persoane, care pot vedea o anume situație dintr-o altă perspectivă, mult mai obiectivă. Este valabil inclusiv pe plan sentimental, acolo unde există niște necunoscute cărora trebuie să le dai de cap. Nu vă lăsați duși de vorbe dulci și promisiuni orbitoare.

Horoscop 13 septembrie 2022 Peşti

Pentru nativii zodiei Pești, ziua de marți poate veni cu ceva probleme la serviciu. Sfatul astrelor este să rămână cu picioarele adânc înfipte în pământ și să nu se lase influențat de vorbele celor din jur. Aveți încredere în voi și în experiența voastră, pentru a lua deciziile cele mai bune.


Pub