(video) Natalia Gavrilița și Nicolae Ciucă, veseli la întrevederea de la București. „Ne trezim de dimineață”

Prim-ministra Natalia Gavrilița se află la București, unde va participa la „Moldova – Romania: Capital Bridges” – primul forum la nivel înalt dedicat promovării piețelor de capital de pe cele două maluri ale Prutului. De dimineață, șefa Guvernului de la Chișinău a fost întâmpinată de omologul său român, Nicolae Ionel Ciucă.

Foto: Captură video
La sosirea la București, Natalia Gavrilița a fost întâmpinată de prim-ministrul României, Nicolae Ciucă. Ambii păreau să fie bine dispuși.

„Pe 13 septembrie, mă voi afla la București, pentru a participa la „Moldova – Romania: Capital Bridges” – primul forum la nivel înalt dedicat promovării piețelor de capital de pe cele două maluri ale Prutului. Agenda forumului cuprinde subiecte de actualitate: contextul internațional, implementarea de politici favorabile pentru dezvoltarea climatului investițional și de afaceri și întărirea legăturilor între piețele de capital din cele două țări, mai ales în contextul statutului Republicii Moldova de țară candidată la Uniunea Europeană”, menționa ieri Natalia Gavrilița.

În cadrul vizitei de o zi la București, Natalia Gavrilița are planificate întrevederi cu prim-ministrul Nicolae Ciucă, dar și cu reprezentanții companiilor membre ale Camerei de Comerț Americane (AmCham) din România.

„La un eveniment cu Banca de Valori București (BVB) vom discuta, între altele, de listarea MAIB, pe modelul de succes al Companiei Purcari. Tot marți, mă voi vedea cu reprezentanții AmCham România, o asociație foarte puternică de business, și sperăm să aducem cât mai multe companii active în România și la Chișinău. Menționez că, anterior, în cadrul altor vizite la București, am abordat același subiect și cu cei de la Concordia, care sunt reprezentanții marelui patronat român”, a precizat, în context, șefa Guvernului de la Chișinău.


Pub