Cauți un stagiu plătit într-o companie internațională? Philip Morris lansează programul INKOMPASS 2022

Philip Morris Moldova a dat undă verde înscrierilor pentru programul de internship INKOMPASS 2022.Timp de 6 luni tinerii din Republica Moldova vor avea posibilitatea de a face un stagiu într-o companie cu renume mondial. Programul va începe pe 17 octombrie.

Foto: Philip Morris International

INKOMPASS 2022 este un stagiul plătit, care le va permite tinerilor să lucreze la proiecte reale de afaceri, fiind ghidați de mentori din cadrul companiei Philip Morris. Astfel, stagiarii vor dobândi experiență în cadrul unei echipe inovatoare, vor face parte dintr-un mediu dinamic, divers și incluziv.

Stagiari în cadrul programului pot deveni studenții din anul trei sau patru de facultate și cei care au absolvit universitatea în ultimele 12 luni. Totodată, candidații trebuie să vorbească fluent limba engleză și, nu în ultimul rând, să fie creativi și dornici să învețe lucruri noi.

Departamentele în care stagiarii pot acumula experiență de lucru sunt:

  • Consumer Experience
  • Commercial Planning and Distribution
  • Marketing

Pentru a face parte din programul de internship este nevoie de completarea unei aplicații online. Candidații care îndeplinesc criteriile vor fi selectați pentru o etapă ulterioară de selectare, care va cuprinde un interviu. Data limită pentru aplicarea la programul de internship este 30 septembrie 2022.

Philip Morris International reunește 73.500 de angajați din 70 de țări. În acest an, pentru a treia oară consecutiv, Institutul Top Employers a desemnat Philip Morris Moldova drept Angajator de Top. Certificarea internațională este o dovadă a excelenței în oferirea unui mediu de lucru favorabil și a oportunităților de dezvoltare pentru angajații săi.


// console.log('no ads situation')