(video) Natalia Gavrilița, cu un discurs în engleză la Forumul „Moldova-România: Capital Bridges” de la București

Prim-ministra Natalia Gavrilița susține un discurs la Forumul „Moldova-România: Capital Bridges” de la București, la care participă alături de omologul său român, Nicolae Ciucă.

Foto: Captură video

„E o onoare și o plăcere să mă aflu aici și să vorbesc în fața unui public atât de eminent. Aduc mulțumiri Bursei de valori din București și organizatorilor acestui eveniment, pentru inițiativa de a organiza acest forum, pe care care Guvernul RM îl susține în totalitate. Vă mulțumesc, domnule prim-ministru, pentru cuvintele calde ăn adresa țării mele, a cetățenilor RM și vă mulțumesc că de fiecare dată când ne-am întâlnit și am vorbit despre susținerea de care ar avea nevoie Rma, am văzut o acțiune promptă și ajutor concret. Avem o relație de suflet, caldă, dar și o relație pragmatică. Construim poduri și la propriu, și la figurat”, a declarat, în debut, Natalia Gavrilița.

Prim-ministra de la Chișinău a anunțat că va susține un discurs în limba engleză, pentru a „ajunge la cât mai mulți investitori”.

Urmăriți evenimentul integral, pe UNIMEDIA:



Prim-ministra Natalia Gavrilița se află la București, unde participă la „Moldova – Romania: Capital Bridges” – primul forum la nivel înalt dedicat promovării piețelor de capital de pe cele două maluri ale Prutului. De dimineață, șefa Guvernului de la Chișinău a fost întâmpinată de omologul său român, Nicolae Ionel Ciucă.

În cadrul vizitei de o zi la București, Natalia Gavrilița are planificate întrevederi cu prim-ministrul Nicolae Ciucă, dar și cu reprezentanții companiilor membre ale Camerei de Comerț Americane (AmCham) din România.


Pub