(video) Vila de lux din Israel, cu piscină și grădină generoasă, chiar pe malul mării Mediterane, unde locuiește Ilan Șor: O investigație Cu Sens

Echipa de investigații de la proiectul media Cu Sens a realizat o investigație, în care a analizat sute de imagini și fotografii plasate în ultimii trei ani în spațiul public de deputatul Ilan Șor și de membrii familiei acestuia - interpreta rusă Jasmin, precum și cei doi copii ai săi.

Foto: captură

După ce au suprapus mai multe poze și imagini făcute publice de familia Șor, jurnaliștii au depistat vila de lux de pa malul mării Mediterane din Israel, unde ar sta deputatul de 3 ani, de când acesta a părăsit Republica Moldova, fiind dat în căutare de organele de drept.

Imobilul are 2 etaje, 5 dormitoare și e pusă la vânzare pe site-urile specializate. Aceasta ar costa aproximativ 13 milioane de euro.

La scurt timp după ce o jurnalistă din Israel l-a căutat pe Ilan Șor chiar la vila cu pricina, deputatul a ieșit public, într-un live, și a recunoscut că se află în Israel, țara unde s-a născut.


Pub