Manchester United va ajunge mâine la Chișinău, pentru cel mai așteptat meci al sezonului: Ce program anunță Diavolii roșii

Echipa engleză, Manchester United, va ajunge mâine, 14 septembrie, la Chișinău, pentru cel mai așteptat meci al sezonului.

Foto: telegram

Totodată, pe pagina oficială FC „Sheriff” se anunță o conferință de presă oficială care va avea loc pe Stadionul Zimbru din Chișinău în sală de conferințe de presă a Academiei de Fotbal Zimbru. Conferința va începe la ora 20.00.

Astfel, antrenamentul oficial al clubului „Manchester United” pe terenul Main Arena Zimbru nu va avea loc.

Circulația rutieră în zona stadionului Zimbru din capitală va fi restricționată în ziua de joi, 15 septembrie, când se va disputa meciul dintre echipa moldovenească Sheriff Tiraspol și echipa engleză Manchester United.

Pe data de 8 septembrie a început vânzările biletelor pentru meciul FC Sheriff - Manchester United din grupele Ligii Europei.

Adversari de top pentru Sheriff în grupele Europa League. În urma tragerii la sorții, care a avut loc la Istanbul, campioana Moldovei a fost repartizată în grupa E alături de Manchester United (Anglia), Real Sociedad (Spania) și Omonoia (Cipru).

Amintim că, meciul va avea loc pe 15 septembrie, pe stadionul Zimbru din Chişinău.


Pub