Funcție nouă de la Instagram: Ce vei putea face pe platformă

Instagram se pregătește să ofere utilizatorilor posibilitatea de a reposta postările și Reels-urile altor utilizatori, scrie playtech.ro

Foto: Profimedia Images

Conform TechCrunch, deși compania deținută de Meta nu a lansat încă în mod public funcția de repost, intenționează să înceapă să o testeze cu utilizatori selectați în curând.

Noua funcție a fost văzută pentru prima dată de consultantul de rețele sociale Matt Navarra, care a postat o captură de ecran care prezintă o pagină Repostări. Acolo, vor fi toate postările și Reels-urile pe care utilizatorii le-au redistribuit în conturile lor. Conform capturii de ecran, fila Repost va apărea pe profilurile utilizatorilor alături de filele postărilor, Reels-urilor și fotografiilor etichetate.

În prezent, nu există o modalitate directă de a reposta postarea unui alt utilizator pe Instagram, dar utilizatorii care doresc să redistribuie postările folosesc uneori aplicații terță parte pentru a face acest lucru. Adăugarea unei funcții de repost ar scăpa utilizatorii de nevoia unor astfel de aplicații, atunci când vine vorba de redistribuirea postărilor.

Merită remarcat faptul că, deși în prezent poți partaja postarea cuiva în Story-ul tău, această funcționalitate viitoare de repost îți va permite să partajezu postarea și în feedul tău. Insragram  este probabil conștient de faptul că mulți dintre utilizatorii săi folosesc deja funcția de partajare a poveștilor și, de asemenea, folosesc DM-uri pentru a partaja postări prietenilor, iar acum încearcă să ofere utilizatorilor o modalitate mai bună de a distribui la scară largă postările care le plac.


Pub