image
Sursa foto: Profimedia

"Au existat întâlniri intime". Pique, dat din nou de gol! Ar fi înșelat-o pe Shakira și cu fosta iubită a lui Di Caprio

În această vară, Gerard Pique (35 de ani) și Shakira (45 de ani) s-au despărțit după ce timp de 12 ani au format unul dintre cele mai celebre cupluri, din cauza relației extraconjugale a fotbalistului cu studenta de 23 de ani Clara Chia Marti, care între timp i-a devenit parteneră.

Se pare, însă, că aceasta nu a fost singura infidelitate a lui Pique în relația cu Shakira. În urmă cu 10 ani, jucătorul Barcelonei ar fi avut o aventură cu Bar Refaeli (37 de ani), un cunoscut model, care a fost iubita lui Leonardo Di Caprio mai mulți ani.

”Problemele au apărut după ce Shakira a găsit mesajele lui Pique cu Bar Refaeli, dar nu s-au limitat la doar atât. Au existat și întâlniri intime.

Antipatia reciprocă dintre mine și Pique datează de câțiva ani, am o relație nefericită cu el. Am știut dintotdeauna ce făcea prin Barcelona, pentru că e un oraș mic”, susține fotograful Jordi Martin, citat de Marca.

Jurnaliștii de la Marca au dezvăluit că părinții Clarei nu sunt deloc extaziați de faptul că fata lor se află într-o relație cu fotbalistul celor de la Barcelona.

Numele lui Pique nu a mai iesit de pe prima pagină a ziarelor de când a apărut vestea că a pus capăt relației de 12 ani cu Shakira, în iunie 2022.

”Părinții Clarei nu s-au simțit confortabil când au aflat vestea despre relația dintre fiica lor și Pique”, au dezvăluit spaniolii.

Mama Clarei Chia Marti lucrează în domeniul administrației publice, în timp ce tatăl său deține o firmă de avocatură, dar cei doi nu doresc să devină cunoscuți presei din Spania, susține aceeași sursă.

Încă de la despărțirea lui Gerard Pique de celebra cântăreață columbiană, în presa din Spania au apărut diverse informații în legătură cu viața privată a celor doi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: