Unul dintre cei mai mari retaileri din Europa face angajări în Chișinău! Peste 200 de posturi disponibile în noile magazine Kaufland din Capitală

Toamna aduce noi oportunități de carieră pentru cei care își doresc să se alăture echipei Kaufland Moldova. Peste 200 de locuri de muncă au fost create în cele două noi magazine Kaufland, care vor fi deschise în Chișinău la finalul anului.

Foto: Kaufland Moldova

La nivel național și european, Kaufland este recunoscut drept unul dintre angajatorii de top din industria de retail, un titlu obținut în urma mai multor analize amănunțite la nivelul procesului de recrutare, pachetului salarial și beneficiilor oferite angajaților.

Kaufland va deschide două magazine noi în Chișinău

Extinderea rețelei naționale implică crearea a noi locuri de muncă în comunitățile din Chișinău, dar și în restul țării, iar fiecare deschidere generează aproximativ 100 de poziții disponibile. Mai mult, compania a dat start și procesului de construcție al celui mai mare depozit din Moldova, în comuna Miroslava, care va ocupa o suprafață de 40 de hectare.


Noile magazine din Capitală vor fi deschise la finalul anului, în orașul Codru și sectorul Rîșcani, iar Kaufland a început deja procesul de recrutare. Magazinele vor fi construite conform celor mai înalte standarde europene și se vor bucura de facilități și concepte de design moderne.


Posturile disponibile, la îndemâna candidaților

Printre posturile pentru care Kaufland face angajări se numără cele de lucrător comercial, cadru tehnic PSI și şef de raion. Candidații pot afla toate detaliile despre pozițiile disponibile și pot aplica online în doar câteva minute, accesând site-ul de cariere al companiei, cariere.kaufland.md.

Postul de lucrător comercial reprezintă un rol esențial în magazin. Principalele sarcini cuprind depozitarea, manipularea și transportarea mărfurilor pentru a aproviziona corect și eficient rafturile magazinelor, dar și menținerea unei relații bune cu clienții, oferindu-le asistență și sprijin acestora. Pentru a fi eligibili să ocupe postul, candidații trebuie să fie absolvenți de studii medii și să dea dovadă de amabilitate, responsabilitate și seriozitate la locul de muncă. De asemenea, disponibilitatea de a lucra în ture este un alt aspect de care aplicanții trebuie să țină cont.



Kaufland oferă o serie largă de beneficii angajaților

Recunoscut pentru mediul de lucru plăcut și incluziv pe care îl promovează, Kaufland pune accent pe echilibrul dintre viața personală și cea profesională a membrilor echipei. Totodată, compania le oferă tuturor angajaților un pachet consistent de beneficii, indiferent de poziția pe care o ocupă aceștia.

Viitorii angajați trebuie să aibă în vedere faptul că postul presupune un contract de muncă pe perioadă nedeterminată și un salariu în acord cu experiența profesională, dar și tichete de masă. De asemenea, sporurile salariale sunt acordate în funcție de programul de lucru și vechimea în companie. Acestora li se alătură o serie largă de beneficii, printre care: pontajul electronic, plăți aniversare și zile libere acordate cu ocazia evenimentelor personale, cursuri gratuite pentru copiii angajaților, sau posibilitatea de a opta pentru asigurare medicală voluntară.


În plus, Kaufland le oferă angajaților și acces la cursuri de formare profesională sau perfecționare, precum și oportunități de creștere în cadrul companiei, recompensând și încurajând performanța. Pentru posturile deschise în cadrul noilor magazine din Chișinău, experiența în domeniu este binevenită, dar nu obligatorie, în schimb, exemplul pozitiv în comportamentul cu clienții și colegii este esențial.

Cei care își doresc să facă parte din echipa Kaufland sunt invitați să consulte oportunitățile disponibile, accesând cariere.kaufland.md sau să sune la 022859300.


// console.log('no ads situation')