Medvedev îi răspunde lui Zelenski: Aceste „ultimatumuri” sunt jocuri copilărești pe lângă ceea ce urmează - capitularea regimului de la Kiev

Dmitri Medvedev, fost președinte și ex-prim-ministru al Federației Ruse, îi răspunde liderului de la Kiev, care a declarat că nu se așează la masa de negocieri, întrucât nu acceptă „discuții cu cei care înaintează ultimatumuri”. „Acestea sunt jocuri copilărești, pe lângă ceea ce urmează”, a declarat, la rândul său, Medvedev.

Foto: REUTERS/Dmitry Astakhov/RIA Novosti/Pool

„Un oarecare Zelenski a spus că nu discută cu cei care înaintează ultimatumuri. Aceste „ultimatumuri” sunt niște jocuri copilărești pe lângă solicitările viitoare. Și el le cunoaște: capitulare totală a regimului de la Kiev, în condițiile înainte de Rusia”, a comentat Dmitri Medvedev.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski declară că nu este gata, la moment, să poarte negocieri cu Federația Rusă. „Răspunsul la ziua de azi este „nu”. Nu văd vreo dorință din partea Rusiei să fie constructivă. Eu am un principiu, nu discut cu cei care înaintează ultimatumuri”, a adăugat Zelenski.


Pub