Ultima oră! Bărbatul, suspectat că ar fi agresat sexual o fetiță în scara unui bloc din capitală, a fost reținut

Suspectul care ar fi agresat sexual o fetiță în scara unui bloc de locuit din sectorul Buiucani al capitalei a fost identificat și reținut. Anunțul a fost făcut de Inspectoratul General al Poliției. 

Foto:

Potrivit indormațiilor, acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 64 de ani, locuitor al capitalei. În cadrul audierii acesta și-a recunoscut vina.

Bărbatul urmează a fi reținut pentru 72 de ore.

Bărbatul care apare în imagini, căutat pentru mai multe infracțiuni este aceeași persoană care a agresat sexual o copilă în scara unui bloc.

Mama copilei care a fost agresată sexual de un individ, în scara unui bloc de la Buiucani, a sesizat Poliția, după ce fetița i-a povestit ce i s-a întâmplat. „Pe acest caz a fost pornit un proces penal în baza articolului 173, Cod Penal, „Hărţuirea sexuală”, iar suspectul urmează a fi identificat și reținut”.

Cazul șocant a avut loc în scara unui bloc din sectorul Buiucani al capitalei. Un bărbat a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce atingea în locuri intime o copilă care încerca să urce scările cu bicicleta sa.


Pub