Noi perspective de colaborare discutate în cadrul reuniunii echipelor manageriale ale ASEM şi Biroului Național AUF Moldova

auf
Foto: ASEM

În scopul extinderii relaţiilor de colaborare, de dezvoltare a noilor proiecte şi extinderea oportunităţilor pentru studenţi, pe componenta francofonă, la Academia de Studii Economice din Moldova a avut loc reuniunea echipelor manageriale ale ASEM şi ale Biroului Național AUF Moldova.

În cadrul reuniunii au fost abordate subiecte ce au vizat consolidarea acțiunilor de promovare printre tinerii din țara noastră a accesibilității la mediul științific francofon în cadrul ASEM.

De asemenea, au fost punctate perspectivele de colaborare, fiind puse în discuție Strategia AUF pentru anii 2021-2022, precum și Planul Strategic ce ar corespunde  strategiei stabilite pentru anul academic 2022-2023.

În cadrul întâlnirii, din partea Biroului Național AUF Moldova au participat: Vișan Claudia, Directoarea Biroului Național și Petrov Daniela, Manager Proiecte și Comunicare, iar din partea ASEM au fost prezenţi: Rectorul – Alexandru Stratan, dr. hab., prof. univ., membru corespondent al AŞM,  Prim-prorectora cu activitate didactică, Casian Angela, dr., conf. univ., Cociug Victoria, Prorectora pentru Cercetare și Parteneriate și Dodu-Gugea Larisa, dr., conf. univ., Decana  Facultăţii „Relații Economice Internaționale”, responsabilă de Filiera Francofonă ASEM.

Agenția universitară a Francofoniei este o asociație internațională ce reunește 845 de instituții de învățământ superior și de cercetare provenind din 111 țări de pe cinci continente. Misiunea AUF este este de a promova o francofonie universitară solidară, angajată în dezvoltarea economică, socială și culturală a societăților. 


Acest material a fost scris și redactat de echipa ASEM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #promoASEM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente