Lenovo IdeaPad 5 – posibilități majore cu investiții minime

Diez MD – 1280×720

Când apare necesitatea de a procura un notebook nou, ești nevoit să alegi dispozitivul potrivit dintre sute de modele. Enter a decis să te ajute în alegerea laptop-ului necesar! În perioada 10.08.2022 – 30.09.2022 Lenovo IdeaPad 5 poate fi achiziționat la super preț! E timpul să analizăm, prin ce se diferențiază acesta.

Seria notebook-urilor Lenovo IdeaPad 5 reprezintă o adevărată comoară pentru cei, care au intenția să-și găsească un dispozitiv de încredere pentru soluționarea chiar și celor mai complexe task-uri. Seria IdeaPad 5 se diferențiază datorită cadrelor sale minime pe perimetrul întregului display, datorită sunetului voluminos și a unui acumulator impunător, totul la preț de 11 990 lei!

O atenție deosebită merită modelul Lenovo IdeaPad 5 în configurare cu procesorul Ryzen 5 5500U. Precum am menționat ceva mai sus, producătorul a reușit să eficientizeze în totalmente display-ul. Ai posibilitatea să folosești 90 % din spațiul activ al ecranului de 15.6 inch Full HD cu matricea IPS, fapt ce-ți garantează o interacțiune inedită cu aplicația grafică.

În pofida faptului, că dispozitivul se caracterizează printr-un aspect exterior destul de simplist, carcasa din aluminiu a acestuia oferă o impresie plăcută referitor la calitate. Producătorul a atras o atenție deosebită detaliilor. IdeaPad este dotat cu o protecție specială a camerei, ce poate fizic să blocheze obiectivul și să te debaraseze de atenția nedorită. Modelul oferă o varietate de porturi și o unitate SSD performantă de 512 Gb și 8 Gb a memoriei operative. Cu Lenovo IdeaPad 5 tu poți să faci față task-urilor doar în câteva click-uri! Grăbește-te să te alegi cu un ajutor adevărat Lenovo IdeaPad 5 la preț promo până în data de 30 septembrie 2022 la Enter!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente