vineri, 26 aprilie, 2024
13.9 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Vasile Turlacov, Chateau Vartely: Combina New Holland 9030 recoltează 8 hectare de viță...

VIDEO. Vasile Turlacov, Chateau Vartely: Combina New Holland 9030 recoltează 8 hectare de viță de vie pe zi

Recomandate

Și în acest an combinele de recoltat struguri de la New Holland își reconfirmă performanța în podgoriile din țară. De această dată, am participat la recoltarea soiurilor tehnice în cadrul vinăriei Chateau Vartely.

Datorită performanței, combina New Holland 9030, disponibilă în cadrul Vadalex-Agro, poate înlocui până la 100 de muncitori pe zi, ceea ce este foarte important, ținând cont de insuficientă brațelor de muncă.

„Este primul an în care testăm recoltarea mecanizată a strugurilor și pot spune că deja am observat multiple avantaje utilizând combina New Holland. Comparativ cu anii precedenți, în care nu reușeam să strângem strugurii la timp din cauza insuficienței brațelor de muncă și aveam pierderi, în acest an lucrurile stau altfel. Recolta este calitativă, fără părți ale butucului sau frunze, astfel încât vom reuși să producem și vinuri de calitate. Ținând cont de rezultate, vom utiliza combina și în următorii ani pentru că este de real folos”, a menționat Vasile Turlacov, Șef de Secție în cadrul Chateau Vartely.

Datorită dotărilor, combinele New Holland nu afectează plantele și nu distrug organele acestora, astfel încât recoltarea poate fi realizată an de an fără pierderi de recoltă.

Puteți aprecia calitatea recoltării strugurilor și afla mai multe detalii tehnice pentru combina de recoltat struguri New Holland 9030 în următorul video:

Video Agrobiznes
Video Agrobizneshttps://agrobiznes.md/productie-video
Producție video realizată de echipa Agrobiznes (P)

Citește și ›

Advertoriale