image
Sursa foto: Profimedia

Un cuplu britanic a primit o felicitare semnată de regină în ziua în care suverana a murit

Doi soți din Anglia care sărbătoreau 60 de ani de căsnicie au primit o felicitare semnată de mâna reginei Elisabeta a II-a, în ziua în care suverana a încetat din viață.

Tricia și Ray Pont, din orașul Godalming, la sud-est de Londra, sărbătoreau joi aniversarea a 60 de ani de la căsătorie. Cei doi au aflat despre înrăutățirea stării de sănătate a reginei în timp ce se aflau în oraș, la un prânz festiv, scrie BBC, citat de Digi24.

Cei doi pensionari au spus că a fost „o zi cu emoții amestecate”, pe care „n-o vor uita niciodată”.

Toate cuplurile care împlinesc 60 de ani de căsnicie primesc o felicitare din partea reginei. „Am fost atât de emoționată să deschid felicitarea. Era un moment foarte frumos pentru familia noastră”, a spus Tricia Pont, potrivit BBC.

„Acum, felicitarea este chiar mai prețioasă și mai emoționantă, noi fiind printre ultimii oameni din lume care au primit corespondență de la ea (regină)”, a adăugat femeia. „Ne-am întors acasă din oraș și ne-am la felicitare și ne-au dat lacrimile. Eram absolut devastați și copleșiți”, a spus Ray Pont. Tricia Pont a descris felicitarea, care avea pe copertă o fotografie a reginei în balconul Palatului Buckingham, făcută cu ocazia Jubileului de Diamant, în 2012, când a sărbătorit 60 de ani pe tronul Marii Britanii.

„Înseamnă atât de mult pentru noi. Avea un mesaj drăguț înauntru și era semnată de mâna reginei”, a mai arătat Tricia Pont, care acum are 80 de ani și se declară o „monarhistă convinsă” încă de când era copil. Ea a povestit că părinții au dus-o la Londra în 1947, în noaptea de dinaintea nunții reginei. „Stăteam pe grilajul Palatului Buckingham, când au ieșit la balcon. A fost minunat”, își amintește ea.

Noutăţile partenerilor

comentarii: