image
Sursa foto: Jurnal.md

Un șofer care nu deținea permis de conducere a decedat într-un grav accident la Dubăsari; Alte două persoane sunt rănite

Un accident grav a avut loc în zorii zilei de astăzi la Dubăsari, pe traseul Ustia-Molovata, după ce un șofer care nu s-a isprăvit cu conducerea automobilului a ieșit pe contrasens și a tamponat frontal o altă mașină. În rezultat, unul dintre conducătorii auto a decedat pe loc, iar celălalt, împreună cu un pasager, au fost transportați la spital.

Polițiștii din Dubăsari au fost alerați, la ora 6 a dimineții zilei de astăzi, precum că pe traseul Ustia-Molovata, a avut loc un accident rutier.

Preliminar, s-a stabilit că șoferul, în vârstă de 32 de ani, conducând un automobil de marca Rover pe traseul G-68, Ustia-Molovata, raionul Dubăsari, și având în calitate de pasager un consătean de al său de 36 de ani, nu s-a isprăvit cu conducerea automobilului. Mașina a ieșit pe contrasens, a tamponat frontal un automobil de model Dacia Duster, condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 57 de ani.

Contactată de Jurnal.md, ofițera de presă a IP Dubăsari, Elena Băetrău, a relatat că, în urma accidentului rutier, șoferul automobilului Rover, care nu deținea permis de conducere, a decedat din cauza traumelor primite la fața locului. Șoferul din automobilul de model Dacia Duster și pasagerul Roverului au fost transportați la Spitalul Raional Criuleni.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal.

Noutăţile partenerilor

comentarii: