Platon către Stamate, după rectificarea Legii Bugetului: Ați împărțit banii publici luați în credit de parcă i-ați dat din propriul buzunar. Nu vă e rușine?

Președinta Comisiei Juridice a Parlamentului, Olesea Stamate, a fost luată la mișto de controversatul om de afaceri, după ce a postat, pe pagina sa de Facebook, rectificările la legile bugetului, aprobate în cadrul ședinței Parlamentului din 8 septembrie. „Ați împărțit banii publici luați în credit, ca și cum ați donat din propriul buzunar”, a scris Platon, sub postarea Olesei Stamate.

Foto: Colaj UNIMEDIA
„Azi am aprobat în lectură finală rectificările la legile bugetului. Am venit cu mai multe modificări, pentru a susține cetățenii în această perioadă complicată. Muncim pentru țară!”, a scris Olesea Stamate, pe pagina sa de Facebook.


În replică, controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, a comentat: „Ați împărțit banii publici luați în credit, ca și cum ați donat din propriul buzunar. Nu vă este rușine?”.

„Aveți dreptate, ar fi trebuit să depună mai multe eforturi să vă confiște averile furate de voi, prin trafic de influență și corupție”, i-a răspuns un internaut lui Platon. 

„Cât de tare am obosit de ticăloșii care nu pot nimic, nu știu nimic și nu aspiră spre nimic, ci doar acuză în mod fals. Niciunul din gașca voastră nu a spus vreodată ce am furat, de la cine am furat, cât de mult am furat și în ce circumstanțe. Mincinoși și ticăloși”, i-a scris, în replică, Platon.





Pub