Recomandări de evenimente pentru această duminică, 11 septembrie, care vor fi pe placul tuturor vârstelor

muzeu
Foto: Facebook/ Muzeul Național de Artă al Moldovei

La sfârșit de săptămână este mai dificil să surprinzi o persoană cu ceva unic. Spre duminică toate evenimentele deja sunt consumate, însă există cele care sunt planificate exact pentru această zi. Cum se spune – duminica este sfântă, așa că noi am decis să adunăm în acest articol o listă de evenimente unde îți poți petrece timpul liber și care vor fi pe placul tuturor.

Cămara Fest

Cămara Fest este un târg organizat al patrulea an consecutiv, la Chișinău. Producători din toate regiunile țării au pus la dispoziția consumatorilor o gamă largă de mărfuri, începând cu fructe, legume și miere, până la vinuri din coacăză neagră și alune.

Târgul începe la ora 10.00. Pe esplanada parcului „Alunelu” din capitală.

Citiți în acest articol cum s-a desfășurat evenimentul anterior.

Sursă foto: Facebook/ Cămara Fest

Satul Meu

Pentru prima dată la Chișinău toate produsele agricole din toate regiunile Moldovei care sunt aduse direct din câmpurile, livezile și grădinile fermierilor locali sunt adunate toate la târgul „Satul Meu”.

În fiecare weekend, începând cu ora 9.0 până la 18.00, în perioada 3 septembrie-30octombrie, toți doritorii pot veni și susține producătorii autohtoni și cumăra produce de acasă. 

Târgul este desfășurat în incintta complexului Moldexpo de pe strada Ghioceilor 1, Chișinău.

Intrare liberă.

Sursă foto: Facebook/ Satul Meu

Cașcaval topit, grătar și plimbări la Horodiște

Fromage-fabricat in Moldova invită pe toți, în data de 11 septembrie, la școala veche din Horodiște din Rezină. În programul evenimentului este inclus cașcavalul topit, grătar, dulceață, plimbări în împrejurimile magnifice ale Horodiștei, cascade și canion! Intrarea este liberă, plătiți doar pentru ceea ce mănânci.

Mai multe detalii găsiți aici.

Sursă foto: Facebook/ Fromage – fabricat ]n Moldova

Târgurile produselor autohtone

Primăria Municipiului Chișinău a informat că, în acest weekend, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace cu produse și mărfuri autohtone. Acțiunile au drept scop aprovizionarea locuitorilor și oaspeților capitalei cu mărfuri și produse de calitate, dar și susținerea producătorilor autohtoni.

Lista locațiilor acestor târguri o găsiți aici.

Facebook/ Primăria Municipiului Chișinău

Teatru de păpuși

Autoritățile municipale invită în luna septembrie copiii, împreună cu părinții, buneii și toți cei interesați, la spectacole gratuite de teatru de păpuși. Astfel, mâine, 11 septembrie, în intervalul orelor 11.00 și 13.00, în scuarul „Mihai Eminescu” (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 79), va avea loc spectacolul „Gâștele sălbatice” (poveste populară) al Teatrului de păpuși „Pinocchio”.

Programul tuturor spectacolelor îl puteți vedea aici.

Sursă foto: iticket.md


Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente