image
Sursa foto: Profimedia

Când ar urma să revină Karim Benzema, accidentat în meciul cu Celtic. Francezul ratează derby-ul cu Atletico

Karim Benzema (34 de ani) s-a accidentat în minutul 30 al partidei cu Celtic și a fost înlocuit cu Eden Hazard (31 de ani), care a și marcat în finalul meciului, încheiat 3-0.

În urma examinărilor medicale, Benzema a fost diagnosticat cu o leziune la nivelul coapsei drepte, astfel că francezul va fi nevoit să lipsească de la următoarele partide ale Realului. Concret, atacantul "galacticilor" nu va fi prezent la partidele cu Atletico Madrid și Mallorca, din La Liga, dar nici la duelul cu Leipzig, din grupele Champions League.

Cel mai probabil, Karim Benzema va reveni la meciul cu Osasuna, care va avea loc pe 2 octombrie, în etapa a 7-a din campionatul Spaniei.

"După ce jucătorul nostru Karim Benzema a fost examinat de către serviciile medicale ale lui Real Madrid, el a fost diagnosticat cu o leziune a muşchiului semitendinos şi o suprasolicitare a muşchiului cvadriceps, ambele la nivelul coapsei drepte", a fost anunțul celor de la Real Madrid, în legătură cu accidentarea lui Benzema.

În urma voturilor, Karim Benzema i-a depășit pe belgienii Kevin de Bruyne (de la Manchester City) și Thibaut Courtois (Real Madrid).

De asemenea, tehnicianul italian al celor de la Real Madrid, Carlo Ancelotti, a fost desemnat cel mai bun antrenor al ediției trecute din Liga Campionilor.

Joi, la Istanbul, a avut loc tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor, ediția 2022/2023. Cu această ocazie, UEFA a oferit și premiile individuale pentru performerii sezonului trecut.

Așadar, Karim Benzema a fost desemnat cel mai bun fotbalist al competiției, în urma voturilor oferite de antrenorii formațiilor din grupe, din sezonul trecut și 55 de jurnaliști sportivi din toată Europa.

”Fotbalul este dificil. În partidele retur, doar cu puterea noastră de grup am reușit să revenim și să câștigăm trofeul. Carlo Ancelotti este cel mai bun antrenor din lume. Îți oferă multă încredere, este un mare profesionist. Am o relație grozvă cu el. Sunt foarte fericit că este antrenorul meu”, a declarat Karim Benzema, la gala de la Istanbul, confom as.com.

Pentru francez, este cel mai important premiu individual câștigat din carieră, însă nu va fi singurul din acest sezon. Se pare că Benzema este favorit și la câștigarea Balonului de Aur 2022, ce va decernat de publicația ”France Football” pe 17 octombrie, la Paris.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: