image
Sursa foto: Profimedia

Reacția Autorității Aeronautice Civile la anunțul Air Moldova de a relua cursele aeriene spre Moscova

Autoritatea Aeronautică Civilă s-a autosesizat după ce compania aeriană Air Moldova și-a anunțat intenția de a relua cursele spre Moscova. AAC precizează că examinează această decizie a Air Moldova din perspectiva „asigurării securității și a protecției consumatorului”.

Cu alte detalii, instituția menționează că va reveni în scurt timp.

„Autoritatea Aeronautică Civilă s-a autosesizat urmare a anunțului companiei aeriene Air Moldova cu referire la reluarea cursei Chișinău-Moscova. În acest sens, Autoritatea Aeronautică Civilă examinează acest anunț prin prisma asigurării securității și a protecției consumatorului. Cu detalii vom reveni în curând”, se arată în precizările AAC.

Amintim că în dimineața acestei zile, compania aeriană Air Moldova va relua operarea zborurilor spre Moscova începând cu data de 1 octombrie, după sistarea acestora în luna februarie curent, odată cu invadarea Ucrainei de către Rusia.

Operatorul aerian transmite într-un comunicat că „această decizie vine ca urmare a nenumăratelor solicitări din partea cetățenilor Republicii Moldova care se află în Federația Rusă și vor să revină acasă”.

Noutăţile partenerilor

comentarii: