image
Sursa foto: Profimedia

"Căderea zeilor": Cristiano Ronaldo și Casemiro, note sub 5 după eșecul cu Real Sociedad! CR7, cel mai mic punctaj al serii

Manchester United a pierdut la limită meciul de pe teren propriu cu Real Sociedad, scor 0-1, din prima etapă a grupelor Europa League.

Pentru prima dată în acest sezon, cei mai titrați fotbaliști ai "diavolilor roșii", Casemiro (30 de ani) și Cristiano Ronaldo (37 de ani), au fost incluși în primul 11 al lui Erik ten Hag.

Cei doi nu i-au impresionat pe britanici, care nu le-au oferit note de trecere pentru prestația de pe Old Trafford.

Fotbaliștii lui Manchester United au primit punctaje mici, iar cel mai slab i-a aparținut chiar lui CR7, care a ajuns joi seară la 7 meciuri oficiale fără gol sau assist în acest sezon.

Acestea au fost notele acordate de publicația Old Trafford Faithful, după Manchester United - Real Sociedad 0-1:

De Gea (5) - Dalot (5), Maguire (6), Lindelof (5), Malacia (6) - Casemiro (4), Eriksen (7) - Antony (5), Fred (6), Elanga (6) - Ronaldo (3).

Așa cum era de așteptat, clasamentul celor mai bine 10 plătiți fotbaliști din Premier League a suferit câteva modificări după fereastra de transferuri încheiată recent.

3 fotbaliști sosiți vara aceasta în cel mai puternic campionat din lume au intrat în noul top, al cărui lider ar fi fost, în mod normal, Ronaldo.

Totuși, conform The Athletic, deoarece portughezul nu a bifat mai multe bonusuri de performanță, salariul său a fost scăzut cu aproximativ 6 milioane de euro, iar acum se află abia pe locul 8 în clasamentul actualizat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: