image
Sursa foto: Instagram

Wanda Nara, după ce a rezolvat transferul lui Icardi la Galata. ”Eu am ales o altă viață!”

Wanda Nara (35 de ani), soția, dar și agentul FIFA al noului atacant de la Galatasary, Mauro Icardi (29 de ani), a reacționat public după ce a fost acuzată, zilele trecute, pentru că a lipsit de la prezentarea noii emisiunii ”Cine este masca”, noul reality show de la Telefé, prezentat de Natalia Oreiro și din care face și ea parte.

Wanda s-a enervat după ce a fost acuzată în Argentina că se plimbă non-stop și că nu face nimic și a ținut să le dea peste nas detractorilor. Diva a explicat că a fost nevoită să zboare de urgență spre Turcia, pentru a definitiva transferul lui Mauro Icardi la Galatasaray.

”Pe lângă partea contractuală, eu mă ocup și de partea emoțională. Nu înțeleg de ce femile critică o altă femeie pentru ceea ce face față de familia și copiii ei. Aș putea trăi fără să muncesc și eu și copiii mei și copiii copiilor mei. La 35 de ani am reușit să-mi asigur un venit care să-mi permită să trăiesc fără să mai fac nimic, dar nu acesta este exemplul pe care vreau să-l dau copiilor mei.

Mi se pare că viața înseamnă să poți merge mereu mai departe, să crești, să te dezvolți. Mereu va exista cineva care are mai mult decât tine și mereu va exista cineva care va avea mai puțin, dar nu asta ne face diferiți în viață, ci visurile pe care le avem fiecare dintre noi.

Îi admir pe cei care au mereu multă putere și dorință de a continua să lupte pentru diverse obiective din viață”, este mesajul transmis de Wanda, potrivit Ole.

Wanda a mai spus că i-ar fi mult mai ușor dacă s-ar baza doar pe cardul soțului celebru.

”Dacă aș trăi cu cardul soțului meu, închisă în casă, mergând prin magazine sau nu mai știu pe unde, totul ar fi perfect. Dar, eu am ales o altă viață, chiar dacă uneori mai și greșesc. Prefer să fac greșeli, decât să stau într-un fotoliu și să critic viețile altora”, a mai spus Nara.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: