A ieșit pe contrasens cu Audi A4 și a lovit violent două microbuze: Trei mașini, aruncate în canalul de scurgere. Doi dintre șoferi, spitalizați

Un șofer de 28 de ani, care conducea un Audi A4 pe un traseu de lângă Briceni, a ieșit pe contrasens, într-o curbă și s-a tamponat, pe rând, două microbuzuri. Loviturile au fost atât de puternice, încât toate rei mașini au zburat în canalul de scurgere de la marginea traseului, iar doi dintre șoferi au fost spitalizați.

Foto: colaj

Accidentul s-a produs în prima parte a zilei de astăzi, la ieșirea din localitatea Caracușenii Vechi.

Polițiștii au stabilit că un tânăr de 28 de ani, locuitor al raionului Briceni, conducând automobilul de marca Audi A4 pe traseul G5, din direcția satului Caracușenii Vechi în direcția localității Tabani din raionul Briceni, din motive necunoscute, în curba drumului a ieșit pe banda de sens opus. Acesta s-a tamponat cu partea laterală stânga din față în partea lateral stângă pe mijloc a unui microbuz de marca Mercedes- Benz Sprinter, condus de un tânăr de 32 de ani, locuitor al raionului Briceni.

În rezultatul tamponării, microbuzul a derapat în canalul de scurgere a apelor pluviale, iar tânărul cu Audi a continuat deplasarea, pe contrasens, și s-a tamponat frontal într-un alt microbuz de marca Mercedes, care era condus de un bărbat de 67 de ani locuitor al raionului Briceni. După ciocnire, ambele mijloace de transport au fost proiectate în canalul de scurgere a apelor pluviale.

În urma accidentului rutier, conducătorul automobilului de marca Audi de 28 de ani și șoferul microbuzului Mercedes, de 67 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la spitalul raional Briceni.

Conducătorii auto, fiind supuși testării alcoolscopice, nu erau în stare de ebrietate.

Alte circumstanțe ale producerii accidentului rutier se stabilesc.



Pub