Cahulenii au reinterpretat sloganul regiunii „Unde inima ta bate” într-o manieră originală, în cadrul unei provocări video lansate pe rețelele sociale

„EU4Moldova: Regiuni-cheie”
Foto: „EU4Moldova: Regiuni-cheie”

Cahulenii s-au provocat pe ei înșiși și au lansat pe rețelele de socializare o provocare video inedită. Persoane de diferite vârste, interese, pasiuni și meserii s-au filmat preț de câteva secunde, rostind sloganul regiunii Cahul „Unde inima ta bate”.

Videourile au fost plasate pe mai multe rețele sociale. În acest mod, participanții au îndemnat cât mai multă lume să participe la provocare, s-au solidarizat și au demonstrat specificul și tradițiile regiunii Cahul.

În provocarea video, participanții au rostit sloganul într-o manieră originală. Croitorii au folosit foarfece, cofetarii – spatule de gătit, sportivii – au pasat mingi.

Sloganul „Unde inima ta bate” a fost rostit cu mândrie și de actori, toboșari, interpreți și dansatori. Astfel, ritmul inimii de la sud a fost cântat la pian, la acordeon, iar dansatori îmbrăcați în portul popular de la sud l-au dansat, reamintind internauților de populara Horă de la Sud. 

Toate aceste secvențe video au fost plasate pe internet și distribuite pe rețelele sociale pentru a încuraja cât mai multă lume să participe la provocarea video, scopul acesteia fiind descoperirea specificului regiunii Cahul, locul unde se muncește și trăiește cu intensitate și dăruire.

„Unde inima ta bate” este sloganul regiunii Cahul, lansat în 2021 de Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie”, finanțat de UE și implementat de PNUD și UNICEF și exprimă esența și potențialul economic și turistic al regiunii Cahul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente