image
Sursa foto: Twitter

Imaginile turneului! Miliardara din tenis a pierdut la US Open și a băut bere la conferință: ”Mă ajută să trec peste eșec”

Jessica Pegula (28 de ani, 8 WTA) a fost eliminată din sferturile de finală ale US Open de liderul mondial Iga Swiatek, scor 3-6, 6-7. La conferința de presă, sportiva din SUA a oferit imaginea turneului.

Swiatek a fost o nucă prea tare pentru Pegula, iar dezamăgirea a fost mare la final. A opta jucătoare a lumii și-a exprimat nemulțumirea pentru faptul că a întâlnit în această fază a competiției principala favorită și a făcut un gest care a produs deopotrivă uimire și amuzament.

”E aiurea, chiar e aiurea. Îmi doream mult să câștig Grand Slam-ul de acasă, dar se pare că de fiecare dată nimeresc în sferturi cu Barty sau cu Swiatek, adică jucătoare care nu prea pierd”, a transmis inițial Jessica Pegula la conferința de presă, după care a băut dintr-o cutie de bere, în timp ce primea altă întrebare.

”Mă pregătesc pentru controlul antidoping. În plus, mă ajută să trec peste eșec”, și-a explicat Pegula gestul.

Comportamentul jucătoarei a stârnit sute de reacții pe rețelele sociale. Dacă unii au blamat-o, alții au apreciat ceea ce a făcut la conferința de presă.

”N-am mai văzut pe nimeni făcând asta. Nici măcar un băiat”, ”Ciudat”, ”Tocmai a devenit jucătoarea mea favorită” sau ”E amuzantă”, au fost doar câteva dintre comentarii.

După calificarea în sferturi, Jessica, fiica lui Terry Pegula, patronul echipei din NFL Buffalo Bills și celei din NHL Buffalo Sabres, care are o avere de aproximativ 6,7 miliarde de dolari, potrivit Forbes, spunea că nu a fost susținută din tribune de tatăl său.

”Mi-a spus doar că am făcut o treabă bună. Poate că-i place să vadă meciul de acasă pentru că nu e așa de stresant. Fratele și sora mea m-au susținut din tribune. Dacă voi ajunge în finală, nu știu, vom vedea (n.r.- dacă tatăl său va veni să o vadă)”, a declarat Jessica Pegula.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: