image
Sursa foto: METRO

Știai că o plită poate fi compactă, eficientă și cu aspect plăcut? Află totul despre noua plită cu inducție produsă de METRO

Mărcile proprii METRO aspiră să ni se asocieze cu produse de calitate, disponibile în asortiment larg la cele mai bune prețuri. Iată că, în acest material îți facem cunoștință cu un articol marca METRO Professional, din categoria electrocasnicelor, care merită atenția ta.

Întrucât nu ar fi posibil să gătim mâncăruri delicioase fără ustensilele pentru bucătărie și electrocasnicele necesare, astăzi vorbim despre noua plită cu inducție din gama METRO Professional, care este un produs apărut în premieră pe piața Republicii Moldova.

Noua plită cu inducție îți captează atenția instant, datorită designului său atrăgător, dar și minimalist în același timp. Fie că bucătăria ta este amenajată în nuanțe simple sau îndrăznețe, plita cu inducție nu va crea divergențe de aspect, grație culorilor universale pe care le are.

Totodată, datorită faptului că este compactă, având mărimea de doar 32,9 cm x 41.3 cm, aceasta se va încadra perfect, indiferent de cât de vast este spațiul de care dispui.

METROMETRO
METROMETRO

Chiar dacă este compactă din punctul de vedere al mărimii, plita cu inducție are capacitatea de a se încălzi rapid, datorită tehnologiei care îi permite să atingă temperatura dorită în doar un minut. Aceasta se poate încălzi până la 240 de grade, iar temperatura poate fi ajustată cu ajutorul butonului rotativ cu 11 trepte de căldură.

Pe lângă mobilitatea și eficiența acesteia, plita mai dispune și de un sistem de protecție împotriva supraîncălzirii, foarte util pentru a preveni incidente neplăcute.

METROMETRO

Un alt avantaj al plitei cu inducție de la METRO este că poate găzdui tigăi și oale cu un diametru de până la 26 cm, ceea ce ți-ar permite să gătești atât porții mici de mâncare, cât și cantități preconizate pentru un grup mai mare, în timp util.

METROMETRO

De asemenea, dacă ți-ar plăcea ca, împreuna cu noua plită, să-ți reînnoiești oalele sau tigăile din bucătăria ta, poți să optezi și în acest caz pentru gama METRO Professional și să alegi opțiunea perfectă din varietatea de produse pe care o găsești aici.

METROMETRO
METROMETRO

Dacă te întrebi ce ai putea să gătești cu ajutorul acestei plite, iată că răspunsul este simplu – orice este predestinat pentru a fi pregătit pe o plită. După ce ai procurat-o, poți să mai faci o mică plimbare prin magazinul METRO și să-ți iei toate cele necesare, fie pentru pancake-urile delicioase de la micul dejun sau pentru pastele delicioase de la cină.

METROMETRO
METROMETRO
METROMETRO
METROMETRO
METROMETRO
METROMETRO

Mai multe detalii despre noua plită cu inducție poți găsi accesând linkul anexat aici. Dacă ai decis să o procuri, aceasta poate fi văzută și cumpărată în magazinele METRO, la fel ca și celelalte produse pe care le-ai văzut în acest articol.

Noutăţile partenerilor

comentarii: