image
Sursa foto: Profimedia

Verdictul unuia dintre cei mai mari: "Ancelotii e cel mai bun antrenor italian din toate timpurile"

Italia a dat mereu antrenori mari, iar nume precum Sacchi, Trapattoni, Lippi sau Capello nu mai au nevoie de nicio prezentare pentru a afla cât de mari au fost.

Însă deasupra tuturor prin performanţele extraordinare obţinute până la 63 de ani este Carlo Ancelotti. Italianul care a câştigat sezonul trecut Liga Campionilor şi titlul în Spania, cu Real Madrid, este pus de către Fabio Capello (76 de ani), el însuşi în mare tehnician, deasupra tuturor.

După victoria lui Real Madrid în fața celor de la Celtic în Liga Campionilor, 3-0 în deplasare, marți seară Capello a declarat că el nu are niciun dubiu în privinţa unui subiect.

„Cel mai bun antrenor italian din toate timpurile este Ancelotti. Real Madrid a făcut un joc fantastic”, a spus Capello la Sky Sport Italia, citat de Marca.com.

Ce performanţe a obţinut Carlo Ancelotti ca antrenor

4 Ligi ale Campionilor a cucerit Ancelotti, două cu AC Milan şi două cu Real Madrid

Un titlu de campion al Angliei, cu Chelsea

Un titlu de canpion al Germaniei, cu Bayern Munchen

Un titlu de campion al Franţei, cu PSG

Un titlu de campion al Italiei, cu AC Milan

Un titlu de campion al Spaniei, cu Real Madrid

4 Supercupe ale Europie, două cu Milan şi două cu Real Madrid

O Cupă a Angliei, cu Chelsea

O Cupă a Regelui în Spania, cu Real

O Cupă a Italiei, cu Milan

O Supercupă a Spaniei, cu Real Madrid

O Supercupă a Angliei, cu Chelsea

Două Supercupe ale Germaniei, cu Bayern Munchen

Două Campionate Mondiale ale Cluburilor, unul cu Milan şi unul cu Real Madrid

Cu performanţe are Fabio Capello ca antrenor

Un trofeu al Ligii Campionilor a câştigat Fabio Capello, cu AC Milan

5 titluri de campion al Italiei a cucerit Capello, 4 cu Milan şi unul cu AS Roma

Două titluri de campion al Spaniei, ambele cu Real Madrid

O Supercupă a Europei, cu Milan

4 Supercupe ale Italiei, una cu Roma şi 3 cu Milan

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: