image
Sursa foto: Instagram

Simona Halep, prima reacție după divorțul de Toni Iuruc: ”Mergem fiecare pe drumul său”

Simona Halep (30 de ani) și Toni Iuruc (42 de ani) au divorțat, astăzi, după doar un an de căsnicie. Cei doi au fost prezenți la biroul notarial pentru a oficializa despărțirea.

La scurt timp după acest moment, Simona Halep a publicat un mesaj pe contul personal de Instagram, în care anunță ”ruptura” de Toni Iuruc și în care cere respect din partea tuturor celor care vor să intre cu ”picioarele” în viața lor personală, în goana după senzațional

”Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, a fost mesajul Simonei Halep.

Miercuri, Simona Halep a ieșit zâmbitoare și din biroul notarial în care a semnat actele de divorț.

O atitudine jovială a avut și Toni Iuruc, cel care a făcut chiar o glumă, însă una bizară.

”Fac o glumă. Eliminarea din turul întâi de la US Open”, a spus Toni Iuruc.

Simona Halep (30 de ani) şi Toni Iuruc (42 de ani) s-au căsătorit pe 15 septembrie 2021, într-un decor de vis, iar la aproximativ un an distanţă urma să aibă loc nunta, la Sinaia.

Numai că pasul acesta nu va mai fi făcut după ce cei doi ar fi luat decizia că este mai bine să se despartă acum, înaintea petrecerii programate pe 13 noiembrie, la Sinaia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: