image
Sursa foto: captură video

Deputat PAS: Nu cred că reproșurile premierului au fost în măsură să o determine pe ministra Mediului să-și dea demisia

Deputatul PAS Vasile Grădinaru consideră că decizia ministrului Mediului, Iuliana Cantaragiu, are mai degrabă motive personale și nu ține de replicile premierului Natalia Gavrilița de ieri, de la ședința Guvernului.

„Nu e legată de vreun scandal. A fost un schimb de replici între doamna prim-ministru și doamna ministru. Eu cred că în procesul de lucru se mai întâmplă asemenea lucru și nu cred că acesta a fost motivul demisiei dumneaiei. Nu cred că aceste reproșuri au fost în măsuri să o determine pe doamna Cantaragiu să-și depună demisia. Bănuiesc că sunt motive personale, pentru că pe aspect de politici sau realizarea politicilor, direcțiile de dezvoltare a ministerului nu cred că sunt reproșuri pentru dumneai. Cred că sunt motive personale și nu vreau să dau curs speculațiilor de pe Internet. Este o problemă a guvernării PAS că noi nu am scos în evidență suficient de mult despre toate realizările, inclusiv cele din domeniul mediului”, a declarat Grădinaru în cadrul emisiunii „Cabinetul de Umbră” de la Jurnal TV.

Deputatul PAS a fost întrebat dacă există deja un candidat la funcția de ministru al Mediului.

„Nu știu în ce măsură sunt sau nu candidaturi. Pentru mine a fost o surpriză, pentru că eu nu cunoșteam să fie alte neînțelegeri între doamna prim-ministru și doamna ministru. Reieșind din această situație, premierul trebuie să identifice imediat un ministru și să mergem înainte”, a menționat Grădinaru.

Noutăţile partenerilor

comentarii: