Inspectori de mediu, atacați de 20 de persoane înarmate și bătuți în timpul unui raid antibraconaj: Un funcționar a fost spitalizat

Inspectori de mediu au fost bătuți ieri noaptea în jurul orei 00:30, în timpul unei operațiuni antibraconaj, de un grup de persoane înarmate. Cazul este în vizorul Inspectoratului de Poliție Buiucani. Despre aceasta a anunțat șeful Inspectoratului pentru Protecția Mediului, Ion Bulmaga.

Foto: silvaniagourmet.ro
„Ieri noaptea în jurul orei 00:30, în timpul unei operațiuni antibraconaj, planificată de mai mult timp, inspectorii de mediu au fost atacați de mai multe persoane, în jur de 20 de inși, care aveau în dotare arme de tip automat, pistoale precum și arme de vânătoare. Pe lângă faptul că li s-au zmuls din piept camerele din dotare, aceștia au fost agresați fizic, unul dintre ei ajungând la spitalul de urgență.

La moment acțiunile banditești ale braconierilor sunt în vizorul Inspectoratului de Poliție Buiucani! Este un caz fără precedent și atrag atenția opiniei publice de a-l monitoriza! Țara trebuie să-și cunoască eroii iar locul bandiților este la pușcărie”, a scris Ion Bulmaga. 




Pub