Ultima oră! Agresorii, care au bătut cu bestelitatea doi bărbați într-o stație PECO din Călărași, reținuți după trei zile de la incident

Agresorii care au bătut cu bestelitatea doi bărbați într-o stație PECO din raionul Călărași au fost reținuți, informează oamenii legii.

Foto: captură video

Potrivit informațiilor, polițiștii au fost sesizați că la 5 septembrie curent, pe teritoriul unei stații PECO din Călărași un grup de persoane încalcă ordinea publică.

Oamenii legii au stabilit că doi bărbați de 40 ani și 45 de ani, din orașul Călărași, în urma unui conflict, au aplicat forță fizică asupra altor doi bărbați de 39 și 43 de ani. Victimele au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pe acest caz, oamenii legii au inițiat o cauză penală în baza art. 287 alin.2 din Codul Penal al Republicii Moldova. Două persoane au fost reținute. Conform legii penale aceștia riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 5 ani.

Detalii de la bătaie sângeroasă într-o stație PECO din Călărași. Poliția pe caz a deschis dosar penal, iar agresorii sunt cercetați în stare de libertate. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA ofițerul superior de presă al IP Călărași, Cristina Vicol.

Două persoane au fost bătute cu cruzime la o stație PECO din Călărași. Totul s-ar fi întâmplat pe 5 septembrie, chiar la ușa benzinăriei. Imaginile violente au ajuns pe internet.


Pub