image
Sursa foto: Instagram

Paige Spiranac, dezvăluiri despre activitatea de influencer: ”Nu e așa ușor precum pare”

Paige Spiranac (29 de ani), fosta jucătoare de golf desemnată de curând ”cea mai sexy femeie din lume”, face acum carieră pe social media, unde a ajuns să aibă peste 3,5 milioane de urmăritori.

Fosta sportivă a explicat însă că activitatea de influencer nu este chiar una ușoară și a lăsat de înțeles că unele fotografii sunt fpcute chiar de mama ei.

”Oamenii cred că sunt șocați când văd aceste fotografii, pentru că doar eu și mama mea le facem, sunt imaginile mele favorite. Să fi influencer nu e atât de ușor pe cât pare", a dezvăluit Spiranac, în cadrul podcast-ului Playing-A-Round with Paige Renee.

Spiranac a crescut în Colorado și de mică a aspirat spre o carieră în gimnastică. O accidentare urâtă a forțat-o să renunțe la visul ei și s-a reorientat spre golf. S-a bucurat de o carieră de suuces la juniori și în cele din urmă a primit o bursă de golf la Universitatea din Arizona.

În ciuda faptului că s-a bucurat de un oarecare succes în anii ei de facultate, Spiranac nu a reușit și la profesioniști, astfel că nu a ajuns să evolueze niciodată în LPGA. Așa se face că s-a reorientat la timp pentru crearea de conținut pe social media. Așa se face că acum are peste 3,6 milioane de urmăritori pe Instagram și peste 260.000 de abonați pe canalul de Youtube.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: