image
Sursa foto: Profimedia

A primit cea mai mare amendă de la US Open 2022, iar acum a fost sancționat din nou. Ce a putut să strige și "nota de plată"

Nick Kyrgios (27 de ani, 25 ATP) s-a calificat în sferturile de finală ale US Open, după ce l-a învins pe Daniil Medvedev (26 de ani, 1 ATP), deținătorul trofeului, scor 7-6 (11), 3-6, 6-3, 6-2.

Australianul a "călcat pe bec" din nou, după ce în meciul cu Benjamin Bonzi, din turul 2, le-a strigat celor prezenți în loja sa "Plecați acasă, nenorociților!".

Pentru comportamentul său abominabil, Nick Kyrgios a primit cea mai mare sancțiune dată la US Open 2022 - amendă de 7.500 de dolari americani.

După partida cu Medvedev, cei de la US Open au dictat o nouă sancțiune împotriva lui Nick Kyrgios. "Rebelul" australian a fost amendat cu încă 4.000 de dolari americani, pentru "obscenități verbale".

"Spune-mi, naibii, unde să servesc! (n.r. Tell me where to f***ing serve). De 3 ori...Spune ceva! La naiba! (n.r. F***ing hell)", s-a auzit strigând Kyrgios spre boxa sa, scriu australienii de la news.com.au.

Pentru acest derapaj, comentatorii americani le-au cerut scuze telespectatorilor. "Sunt atâtea microfoane aici, încât veți auzi multe lucruri de genul acesta. Ne cerem scuze pentru asta!", a afirmat unul dintre comentatori.

În acest moment, Nick Kyrgios a ajuns la o amendă totală de 15.500$, la US Open 2022 (a plătit 4000$ și pentru că a rupt o rachetă la un meci de dublu).

Premiile la US Open 2022 depășesc 60 de milioane de dolari. Precedentul record de premii la US Open, de 57,5 milioane de dolari, fusese stabilit în 2021. Campionul de la US Open se alege cu suma de 2.600.000 de dolari.

Australianul, care a avut un "derapaj" grav în turul 2 de la US Open, motiv pentru care a și fost amendat, a afirmat acum că simte cum partenera sa, Costeen Hatzi, și cei din staff îl ajută.

"Încă nu-mi vine să cred. A fost un meci grozav, Daniil e campionul en-titre, a jucat foarte bine în ultima vreme, mă bucur că am jucat așa cum am făcut-o. Mă bucur că am arătat de ce sunt capabil. Încă încerc să-mi dau seama când am decis că vreau să fac totul profesionist. Prietena mea mă ajută, echipa mea de asemenea.

Lucrez din greu să fac lucrurile așa cum trebuie. Mi-a luat 27 de ani ca să ajung la concluzia asta. Am călătorit în ultimele luni. E ultima mea călătorie înainte să merg în Australia și vreau să merg până la capăt. Cred că e posibil. Nu am câștigat finala de la Wimbledon, a fost greu de digerat momentul, dar sunt pregătit acum", a spus Nick Kyrgios, după victoria cu Daniil Medvedev.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: