image
Sursa foto: captură video

Bătaie ca-n filme pe străzile din Columbia, înainte de derby-ul orașului Medellin. Imaginile au ajuns virale pe internet

Scene violente au avut loc în Columbia luni dimineață, cu doar câteva ore înainte de meciul Independiente Medellin - Atletico Nacional, scor 4-3, din cadrul etapei cu numărul 10 din primul eșalon.

Zeci de suporteri s-au luat la bătaie pe străzile din Medellin, în incinta arenei Estadio Atanasio Girardot. Incidentele s-au lăsat cu mai multe victime, întrucât microbiștii au folosit arme albe precum săbii, cuțite, macete sau răngi metalice.

Pe Twitter au apărut o mulțime de imagini virale cu incidentele violente. La un moment dat, pe imagini se observă cum un fan al lui Atletico Nacional scoate un pistol și îl îndreaptă către suporterii echipei gazdă.

Independiente Medellin și Atletico Nacional sunt mari rivale, întrucât ambele provin din orașul în care a murit celebrul Pablo Escobar.

Violențele dintre fanii celor două echipe nu reprezintă o noutate, iar fiecare formație are un grup de ultrași cunoscuți pentru bătăile de dinaintea derby-urilor (Rexixtenxia Norte, respectiv Los Del Sur).

Violențele au continuat și după meciul spectaculos, care a produs 7 goluri. În acest moment, polițiștii încearcă să îi identifice pe cei implicați.

În urma rezultatului de luni, Independiente Medellin a urcat până pe locul 12 în prima ligă a Columbiei, în timp ce Atletico Nacional se clasează pe două poziții mai sus.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: