image
Sursa foto: Profimedia

Thomas Tuchel nu a fost demis din cauza eșecului din UCL! Adevăratul motiv pentru care noul patron nu l-a mai vrut

Thomas Tuchel (49 de ani) a fost demis miercuri de la Chelsea, la câteva ore după eșecul cu Dinamo Zagreb, scor 0-1, din cadrul grupei E în Champions League.

Așa cum era normal, mulți au crezut că rezultatul surprinzător a fost motivul înlăturării germanului de pe banca tehnică. Însă, în realitate, lucrurile au stat altfel, iar eșecul din capitala Croației nu a reprezentat decât un moment perfect pentru demiterea sa, dorită de mai mult timp.

Publicația britanică Telegraph a explicat că Tuchel ajunsese de mai mult timp pe "lista neagră" a patronului sosit în vară, Tedd Boehly.

În momentul în care a preluat echipa, omul de afaceri american a avut o idee clară - aceea de a avea un antrenor pe termen lung, care să aibă atribuții în plus la club, precum aceea de a da sau nu undă verde transferurilor fotbaliștilor aflați în vizorul echipei.

Însă, pe lângă acest lucru, Boehly și-ar fi dorit și să aibă o comunicare constantă cu Tuchel în ceea ce privește transferurile. Americanul i-a propus mai multe nume vara aceasta, printre care și Cristiano Ronaldo (37 de ani).

Așa cum se știe deja, Tuchel a refuzat categoric, însă a devenit la un moment dat chiar "exasperat" de faptul că Boehly îi tot cerea explicații pentru decizie și insista pentru venirea portughezului.

Viziunea lui Boehly nu a fost împărtășită și de Tuchel, care ar fi vrut să aibă atribuțiile clasice ale unui antrenor. Astfel, noul patron a decis că relația cu neamțul nu mai are niciun viitor, iar acum se orientează către un tehnician care să accepte o colaborare pe termen lung.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: