(video) Cantaragiu, luată la rost de Gavrilița din cauza unui site pentru lemne: Pe 15 septembrie să fie. Să știți că în octombrie nu ne ajută

Prim-ministra, Natalia Gavrilița, spune că unii primari i-au comunicat despre anumite probleme cu distribuirea lemnului și cere o organizare mai bună. Aceasta a dat termen ministrei mediului, Iuliana Cantaragiu, pentru elaborarea site-ului lemne.md, după ce a mustrat-o în fața colegilor. „Unele primării nici nu știu la ce ocol silvic să se adreseze, e o situație inacceptabilă”, a spus aceasta. În replică, ministra Mediului a spus că site-ul este în proces de contractare a companiei, iar termenul e de 2 săptămâni. „Până atunci stocurile pot fi văzute pe site-ul Moldsilva”. Răspunsul nu a încântat-o pe Gavriliță.

Foto: UNIMEDIA

„Mulțumesc pentru informație, dar cu site-ul să știți că în octombrie nu ne ajută. Nu știu cine este implicat , donatori, finanțatori, înțeleg că au proceduri, dar vorbiți cu domnul Țurcan. Îl face un voluntar într-o zi, nu înțeleg de ce noi așteptăm până devine prea târziu, trebuie la timp, pentru că informația era utilă acum.

Sincer cred că un voluntar ar fi făcut mai repede și mai bine”, a spus Gavrilița.



Pub