Află limita de credit pentru afacerea ta, mai rapid ca niciodată

07 Sept. 2022, 12:56
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
07 Sept. 2022, 12:56 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Ai nevoie de bani aici și acum pentru a-ți dezvolta afacerea? Ești presat să faci plăți care nu mai pot suferi amânare? Maib lansează o oportunitate unică pentru business – limita de credit calculată instantaneu. În acest fel, banca dorește să-ți fie aproape în orice perioadă dificilă și îți oferă o soluție simplă și de încredere pentru depășirea situațiilor pline de provocări.

Ce înseamnă limita de credit calculată instantaneu?

Limita de credit este o ofertă unică pentru piața din Republica Moldova, lansată de maib pentru businessul autohton. Este vorba despre o anumită sumă de bani, pe care o poți primi pentru realizarea planurilor tale de astăzi, fără gaj și fără acte suplimentare. Pentru aceasta e suficient să ai o afacere de cel puțin 1 an și o istorie de credit pozitivă.

Limita calculată instantaneu poate fi aplicată pentru diverse produse creditare ce corespund necesităților tale de business, iar banii sunt transferați în câteva ore pe contul curent sau de card.

Pentru a afla limita de credit, disponibilă pentru compania ta, e suficient să completezi formularul scurt de pe site-ul www.maib.md, iar un reprezentant maib te va contacta în cel mai scurt timp.

Aplică acum, indiferent dacă ești clientul băncii sau vrei să devii clientul nostru. La maib vei beneficia de susținerea de care ai nevoie.

Ai nevoie de mai mulți bani?

Dacă necesitățile financiare ale afacerii tale depășesc limita de credit calculată, contactează-ne la 022 022 428 sau te așteptăm la maib și împreună vom găsi cea mai bună soluție.

Maib – simplu și ușor!

P.

Realitatea Live

26 Apr. 2024, 17:14
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
26 Apr. 2024, 17:14 // Actual //  Lupu Eduard

În urma apariției imaginilor în presă cu o casă construită pe acoperișul unui bloc de locuit, Pretura sectorului Centru aduce următoarele precizări. Conform informațiilor furnizate de autoritățile locale, casa respectivă a fost construită în anul 2016.

În ceea ce privește construcția ilegală, autoritatea publică locală a sesizat Inspectoratul Național pentru Supraveghere Tehnică încă din anul 2020. Inspectoratul este responsabil de verificarea legalității și a disciplinei în construcții.

Deși autoritățile locale au sesizat problema, conform prevederilor legale, nu pot întocmi procese-verbale contravenționale pentru astfel de situații, deoarece construcția anexelor, balcoanelor, copertinelor sau transformarea acoperișurilor care afectează aspectul arhitectural al blocurilor locative intră sub incidența competenței Inspectoratului Național pentru Supraveghere Tehnică și a Poliției.

În acest context, examinarea și gestionarea cazului sunt de competența Inspectoratului Național pentru Supraveghere Tehnică și a Poliției, care vor lua măsurile necesare în conformitate cu legea.

Imaginea cu casa construită pe un bloc de locuit din Capitală u fost distribuite pe internet.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău