vineri, 29 martie, 2024
20.2 C
Chișinău
HomepageBlogAgrobiznes beneficiază de asistență americană în elaborarea strategiilor de marketing

Agrobiznes beneficiază de asistență americană în elaborarea strategiilor de marketing

Recomandate

Un voluntar american efectuează o vizită în Moldova, în perioada 4-16 septembrie, pentru a acorda Agrobiznes asistență în aspecte legate de elaborarea strategiilor de marketing în cadrul Programului USAID „Farmer-to-Farmer”, implementat de CNFA Moldova.

Pamela Karg, voluntar CNFA are o experiență de zece ani. Misiunea ei este de a asista Agrobiznes în elaborarea unei strategii de marketing cu accent pe promovarea imaginii prin prisma unei campanii de branding.

Misiunea Agrobiznes este de a contribui la promovarea agriculturii ecologice, a practicilor agricole prietenoase mediului, creșterea gradului de conștientizare a importanței educației și inovațiilor. Statisticile arată că Agrobiznes joacă un rol major în mediatizarea acestor beneficii, iar scopul portalului este de a facilita dezvoltarea sectorului agricol.

Printre obiectivele vizitei se numără evaluarea imaginii organizaționale actuale, ghidarea echipei Agrobiznes în stabilirea detaliilor legate de schimbarea imaginii corporative, concomitent cu elaborarea unei strategii de marketing și a unui plan de acțiuni.

Nascută în Wisconsin, SUA, Pamela Karg trăiește din 2004 în Armenia și este voluntar CNFA începând cu anul 2012, după o vizită în Kenya. Ea vizitează pentru prima dată Moldova. 

„Am auzit atât de multe despre Moldova de la prietenii mei americani care practică de ani buni voluntariatul și mă simt deosebit de onorată sa fiu aici și să ofer Agrobiznes asistență în efortul de a veni cu o schimbare către aniversarea a zecea a portalului”, a menționat Pamela Karg.

Programul John Ogonowski și Doug Bereuter „Farmer-to-Farmer” este implementat în ţara noastră de CNFA Moldova cu suportul financiar al Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională.

Agrobiznes
Agrobizneshttps://agrobiznes.md
Portalul agricol #1 în Moldova

Citește și ›

Despre noi