image
Sursa foto: maib

Află limita de credit pentru afacerea ta, mai rapid ca niciodată

Ai nevoie de bani aici și acum pentru a-ți dezvolta afacerea? Ești presat să faci plăți care nu mai pot suferi amânare? Maib lansează o oportunitate unică pentru business – limita de credit calculată instantaneu. În acest fel, banca dorește să-ți fie aproape în orice perioadă dificilă și îți oferă o soluție simplă și de încredere pentru depășirea situațiilor pline de provocări.

Ce înseamnă limita de credit calculată instantaneu?

Limita de credit este o ofertă unică pentru piața din Republica Moldova, lansată de maib pentru businessul autohton. Este vorba despre o anumită sumă de bani, pe care o poți primi pentru realizarea planurilor tale de astăzi, fără gaj și fără acte suplimentare. Pentru aceasta e suficient să ai o afacere de cel puțin 1 an și o istorie de credit pozitivă.

Limita calculată automat poate fi aplicată pentru diverse produse creditare ce corespund necesităților tale de business, iar banii sunt transferați în câteva ore pe contul curent sau de card.

Pentru a afla limita de credit, disponibilă pentru compania ta, e suficient să completezi formularul scurt de pe site-ul Maib.md, iar un reprezentant maib te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți comunica limita de credit.

Aplică acum, indiferent dacă ești clientul băncii sau vrei să devii clientul nostru. La maib vei beneficia de susținerea de care ai nevoie.

Ai nevoie de mai mulți bani?

Dacă necesitățile financiare ale afacerii tale depășesc limita de credit calculată, contactează-ne la 022 022 428 sau te așteptăm la maib și împreună vom găsi cea mai bună soluție.

Maib – simplu și ușor!

Noutăţile partenerilor

comentarii: