image
Sursa foto: Profimedia

Prețul lui Manchester United a fost stabilit după ce două grupuri s-au arătat interesate de club

Familia Glazer, care deține Manchester United, este pregătită să se despartă de club, însă doar pentru prețul pe care îl consideră corect.

Recent, au apărut informații potrivit cărora două grupuri s-au arătat interesate să cumpere clubul, astfel că actualul proprietar a stabilit și un preț: 4.3 miliarde de euro!

Unul dintre cele două grupuri interesate de Manchester United este al lui Jim Ratcliffe, un miliardar britanic ce deține clubul Nice.

Același britanic a dorit să cumpere și clubul Chelsea, însă, în cele din urmă, tranzacția a fost încheiată cu o companie controlată de Todd Boehly.

De Manchester United este interesată și Fondul de Investiții Publice din Dubai, ceea ce ar transforma legendarul club într-o ”echipă stat”, precum PSG sau, cel mai recent, Newcastle, scrie Mundo Deportivo.

Manchester United a început modest sezonul, cu două înfrângeri, 1-2 cu Brighton și un neverosimil 0-4 cu Brentford, dar a reușit să redreseze situația.

În ultimele patru etape, echipa preluată în această vară de Erik ten Hag a obținut tot atâtea victorii, 2-1 cu Liverpool, 1-0 cu Southampton, 1-0 cu Leicester și 3-1 cu Arsenal.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: