(stop cadru) Năstase a răbufnit: Când dă o gură de ploaie și se îneacă o ambulanță, toate „Alaibele” din țară trebuie să hârâie
Președinte fondator a Platformei DA, Andrei Năstase, a răbufnit astăzi la ședința Consiliului Municipal Chișinău. Acesta a criticat lipsa unei colaborări dintre cele două administrații, locală și centrală, în identificarea unor soluții pentru problemele cetățenilor. „Cât o să mai cerem de la tribună, cât o să mai facem PR pe facebook, de ce cele două administrații - MAI și Primăria nu colaborează loial. Oamenilor le-a ajuns cuțitul la os”, a menționat Năstase.
Foto:

„Să terminăm cu polemicile. Când dă o gură de ploaie și se îneacă o ambulanță, toate alaibele din țară trebuie să hârâie, în loc să pună toate structurile statului să facă imposibil aceste situații”, a spus Năstase.

Vedeți aici declarațiile complete:


Un nou „havuz” a apărut pe strada Mateevici din capitală, din cauza ploii torențiale din această țară. Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, a publicat imagini video, însoțit de un mesaj sarcastic la adresa primarului capitalei, Ion Ceban. „Cam pe carosabil. Se putea în altă parte, că încurcă la trafic”, a scris acesta pe Facebook.

Primăria a venit cu o reacție după acest comentariu. „Da, chiar gândeam cine va fi primul. Unul mai ingenios ca altul la prostii”, a scrie pe Facebook, Ixari Natalia, consiliera primarului.


Pub